Randem to začně, ucpaným umyvadlem to skončí!

Já chci jenom na začátek celýho příběhu říct, že nešlo o pomstu ani záškodnictví a už vůbec ne zhrzenost. Já jsem prostě a jednoduše nemehlo.

Jdem na začátek příběhu. Jméno samozřejmě neprozradim, ne tak proto, že bych se bála, že ho třeba někdo z vás znáte, ale nebudu riskovat, že po mně bude vymáhat zpětně nějaký to náhrady škod že jo.. proč to brzo pochopíte.

Takže jsem měla rande, pěkný řekla bych, až teda do momentu, kdy jsme v tom jednom randíčku stihli to, co ostatní třeba až na desátym nebo já nevim aspoň na třetím. Je to pravidlo 3 rande že jo?! A takhle jsme se sem tam potkávali, z omylu, že je to něco víc, jsem byla vyvedená hned potom, co jsme (holky říkaly, že to má bejt slušnej blog) dodělali lásku a on se začal ptát, jestli teda s někým randím a že on teď poznal fakt super holku, se kterou ho to dost baví. Ne, ta holka jsem nebyla já, i když jsem si to v první minutě myslela. Víte jak, taková ta naivní holčička, že to bude romantický, když řekne „někoho jsem potkal“ a on mluví o tobě.. Noooooo, tak přesně to se nestalo.

Dny, týdny, měsíce plynuly a přišlo spoustu holek, o kterých jsem věděla naprosto všechno, ale jeho to očividně nezastavilo v tom vídat se se mnou a ještě to se mnou probírat. Jo, celý to je dost bizár, když na to teď zpětně koukám, ale co u mě není?! A navíc, měl svý výhody. Myslim třeba mozek samozřejmě a tak (mami snad to nečteš). No a pak začal měknout i on, jakože citově pookřál myslím, a vypadalo to, že jsme konečně v něčem, co by mohlo bejt víc. Najednou jsem tam byla jenom já a o nikom jiným se už nemluvilo, normálně americká romanťárna hadr, jak změníš toho jednoho „bad guye“. Jenže já ho nezměnila, on měl jenom nějakou další, který to povídal #naivka a to prozření bylo skvělý. Nevim, co to bylo za den, ale vim, že už byla brzo tma a zima. Já u pana nejmenovanýho potřebovala dvě noci přespat, což pro něj samozřejmě nebyl problém, já ti Ali vždycky pomůžu, ale když se začal blížit ten den D, tak se začali dít divný věci…

„Alice hele není problém, že tu budeš, jen možná by bylo dobrý, kdyby si u mě byla jen ve čtvrtek, v pátek už se mi to moc nehodí.“ Okej, to by ještě nebylo až tak divný asi, divnější bylo, že další den přišla zpráva, ať si dojedu pro klíče k němu do kanclu, že ještě něco má. V pohodě že jo, koupim aspoň víno a tak… no jenomže než jsem za tý tmy vyjela pro klíče, tak z něj vypadlo, že byt mám pro sebe. To už jsem si začala říkat what?! Ale že prej vysvětlí. No jo, je to tady, vysvětlení bylo naprosto snadný – někoho jsem potkal. Hele najednou mě polilo horko a to i přes to, že venku už bylo asi tak 5 stupňů a já měla samozřejmě co nejmíň vrstev, abych byla děsně sexy… Vrcholem toho všeho ale bylo, že já fakt neměla kam jít, takže jsem v tom bytě skončila.

Jo tohle ještě vrchol nebyl, on ten vrchol přijde. Upřímně, co byste dělali bejt sami v bytě frajera, o kterým jste si mysleli, že to začalo něco znamenat a on vás hodí do ledový sprchy, že vlastně ne, ale „přece bych tě nehodil přes palubu, když potřebuješ pomoc“? Přesně tak. Vypila jsem mu flašku vína. Takže lehce kantáre jsem usnula, abych tomu ráno nasadila korunu. Sprcha, jídlo, namalovat se. A tak se v tý koupelně tak maluju, šminky skládám postupně na umyvadlo, zpívám si, jak to tak po ránu dělám… a šup, řasenka padá, a protože tam ten nejmenovanej neměl špunt, tak se krásně usadila přímo v odpadu. Hele to vytáhnu, řekla jsem si, a došla jsem pro nějaký kleště na otáčení masa, že to tim jako vytáhnu ven. Teď si připravte ty sportovce před vrcholovým výkonem, protáhneš prsty, prokřupneš hlavu a jdeš na to. No tak jsem to tím zacpala ještě níž samozřejmě…

Ne, nepřiznala jsem mu to, to nešlo že jo, jak asi?! Hele tady máš klíče, díky moc, ucpala jsem ti umyvadlo, protože jsem zahořklá vůči tomu, že ses na mě vybodnul? Nebo hůř, přiznat pravdu, že jsem prostě nemehlo? Nenenene, ať si tam hezky spolu žijou šťastně až dodnes.