Hoří má panenko

Bejt se mnou kamarád znamená zpravidla tři věci – za 1. starám se o vás, asi kvůli tomu mám kolem sebe těch lidí opravdu hodně a nebo je to kvůli tomu, že za 2. pobavíte se, pokud vám teda nevadí, že sem tam to znamená prožít se mnou nějakej ten fuckupíček, možná něco zničenýho, zlomený prsty a tak no… když máte štěstí smějete se jenom nad dalším příběhem, kterej vám vyprávím. A za 3. kafe, to snad nemusím vysvětlovat.

Jednou z těch kamarádek, co už párkrát schytala to dno je Karolína, teď si přečte to oslovení a zabije mě, tak Kája teda dobře.

Hele dostala jsem super nápad, že bychom nemusely ten čas trávit jen jídlem, alkoholem nebo kávou a že vyrazíme k nám na chatu. Na kolech. 

Obě sportujem že jo takže těch pár desítek kilometrů nebyl problém. Největší problém bylo nakoupit a narvat ty lahve vína do mini batůžků, odborně gymsacků, a obětovat jídlo na úkor alkoholu (jak jsem již zmínila, chtěly jsme, aby to nebylo o chlastu). No a taky pak těch deset kilometrů, kdy se nám příjemně zarejvaly ty těžký popruhy do ramen nenadávat sprostě a nahlas. Challenge accepted, byly jsme na místě!

Oheň jsme venku rozdělaly na pány, v pravý kapse u legín jsem totiž naprosto náhodou objevila křesadlo značky Pepa a protože květnový večery jsou ještě občas chladný, zatopily jsme i vevnitř, že se to jako vytopí během toho, co sedíme venku. No … tak se to vytopilo trochu víc. Znáte to, lahev vína vypitá, rozjímáme nad životem, zpíváme si Justina Timberlaka a jeho (tehdá) novej singl Say something. A do toho jsme fakt teda něco řekly. Ta věta byla “ty vo*e ta chata hoří”…

Kája v obranym mechanismu čapla skleničku s vodou, kde byla asi tak decka vody, hodně důležitá kapka vody na ten celej oheň že jo. No a já si mezitím vzala asi tak deset minut času, abych napustila celej džbánek… nechápu jak, ale uhasily jsme to a chata je celá! Až na ohořelou stěnu a kamna teda.. takže vlastně půlka chaty zničená. Ale my jsme to zvládly s ledovým klidem, jak jinak.

A poučení? Papírová taška sakra hoří a umí způsobit velký škody #tojsmenevychytaly